Delogare
0 min
Modulul Delogare te deconectează de pe dispozitivul POS și permite logarea altui utilizator, fără să închizi aplicația.
Pentru o delogare simplă, apasă butonul Delogare.
Pentru a te deloga și a loga alt utilizator:
- Apasă butonul Delogare — se deschide fereastra de acces a aplicației.
- Noul utilizator tastează PIN-ul sau trece cardul prin cititorul de carduri și apasă OK.
- Numele noului utilizator logat apare în bara de stare.